Η επιχείρηση

Εδώ, στην Κάλυμνο, ξεκινά το ταξίδι των φυσικών σφουγγαριών. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Ελληνικών φυσικών σπόγγων, για προσωπική φροντίδα, μακιγιάζ-ντεμακιγιάζ, εμπορική χρήση, ζωγραφική, τέχνες και βιοτεχνίες, για το μπάνιο και την περιποίηση σώματος αλλά και τη διακόσμηση.
Σας προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα σε πραγματικά καλές τιμές. Σας προσκαλούμε να δείτε με τα δικά σας μάτια την παραδοσιακή επεξεργασία του φυσικού σφουγγάρια και να ανακαλύψετε την αδιαμφισβήτητη αξία του.
Πώληση Χονδρική.


Ελληνικά Φυσικά Σφουγγάρια

Τα φυσικά σφουγγάρια υπερτερούν των συνθετικών για πολλούς λόγους. Τα φυσικά σφουγγάρια είναι πιο ανθεκτικά και διαρκούν περισσότερο από τα συνθετικά σφουγγάρια, επειδή είναι πιο ανθεκτικά στην τριβή. Επιπλέον, τα φυσικά σφουγγάρια είναι καλύτερο για την καθημερινή περιποίηση του σώματος και την καθαριότητα, επειδή απορροφούν περισσότερο νερό, το οποίο και κρατάνε χωρίς να το αποβάλλουν. Επίσης διαθέτουν σύστημα αυτο-καθαρισμού μέσω των περίπλοκων συγκοινωνούντων καναλιών από τα οποία και αποτελούνται.

Ως εκ τούτου, ξεπλένονται πιο εύκολα και γρήγορα και δεν θα διατηρούν δυσάρεστες οσμές. Είναι απαλά, καθαρά και δεν "αποφλοιώνουν" το δέρμα όπως τα συνθετικά σφουγγάρια κατά τη χρήση τους.
Δοκιμάστε τα Ελληνικά φυσικά σφουγγάρια και αισθανθείτε την απαλότητα αλλά και τη διάρκεια κατά τη χρήση τους.ι